torsdag 18 juni 2009

Löpning för ovana Distansgruppen

Så är de igång, 3 kvinnor i sin bästa ålder har inlett sitt program i Löpning för ovana. Två springer i Skåne och en i Ammarnäs. Ser ni bilden framför er två som springer i ljusgrön bokskog och en vid foten av ett fjäll och ändå är de tillsammans på denna resa. De berättar om positiva upplevelser av första passet och har målat upp tydliga bilder av målet de vill nå om 6 månader.

3 kommentarer:

  1. Hej alla,
    här är Eva - en av de som springer i Skåne i ljusgrön bokskog eller i alla fall nära en sådan. Jättekul och spännande att få sätta igång. När jag hörde om Ume Soft Runners i radions P1 på skärtorsdagen i år kände jag genast att detta skulle vara något för mig. Det handlar om investering i kropp och hälsa både i det korta och långa perspektivet. Jag är så glad att ha min väninna här från Klågerup med också och ikväll hade Lena, Åsa i Umeå, vi två från Skåne samt kompisen i Ammarnäs telefonkonferens. Härligt att höra era röster och kommentarer allesammans. Ser fram emot denna spännande resa!
    Glad midsommar till alla Soft Runners!
    Eva

    SvaraRadera
  2. Hej! Jag har aldrig hört talas om detta tidigare och blir jättesugen! Börjar ni nån ny kurs till hösten? Inte på distans alltså..Behöver stöd o info för att komma igång känner jag :)
    MvH Linnea, 27 år

    SvaraRadera
  3. Jag sager samma sak. sitter nere i Bryssel och helt utan lopsallskap. Hur kan man ansluta sig till er?

    Allt gott,

    SvaraRadera